Spring naar inhoud

Optredens

Feest Rabia 50!

Rabia’s 50e verjaardag was een prachtige gelegenheid voor haar om eens helemaal los te gaan met een heerlijk feest. In de gezellige ambiance van het pand Levensbouw in Tilburg, waar onze bassist Cees als tiener al muziek maakte, gaf Rizotto een gezellig optreden. Voor het eerst speelde hier onze nieuwe drummer Pedro mee, en dat beviel uitstekend! Gasten zongen en dansten mee, en genoten van een ouderwets gezellige verjaardag!

Zijn er nog gastjes in Oisterwijk?

Na anderhalf jaar was het dan eindelijk zover! Tijdens een gezellige avond in het nostalgische cafe Mie Pieters mocht Rizotto weer eens echt optreden voor een echt publiek. Jules, Stefan en Richard verzorgden een passende muzikale ondersteuning tijdens een avond van Ad van den Oort over zijn prachtige boek De Gastjes.

The Corona Concerts

In 2020 veranderde corona alles. Dus ook muziek maken in zaaltjes. Toch ging de telefoon en kregen we een verzoek om onder een balkon van een verzorgingshuis te spelen. En erna nog een keer, en zo speelde Rizotto in diverse samenstellingen op meer dan 10 locaties in Tilburg. Op deze foto ziet u ons tijdens een optreden bij De Leyhoeve.

Het 8e Rizottofeest

Op zaterdag 12 oktober 2019 vond het 8e Rizottofeest plaats in onze eigen stamkroeg Bierings aan de Goirkestraat in Tilburg. Na een semi-akoestische start met Thijs, Jules en Richard nam Rick met veel verve voor het eerst plaats achter de drums. Op de bas speelde Coen voor een imposante versterker de schilderijen van de muur. En de toeschouwers konden niet alleen genieten van ons bekende repertoire, maar kregen ook nieuwe pareltjes zoals Heroes, Summer of 69 en Gimme soms lovin’ voorgeschoteld. De prachtige foto bij dit optreden is van Liesbeth van Groenendaal.

Pensioenfeest

Je gaat maar een keer met pensioen, en dus kun je dat maar beter goed vieren! Daarom organiseerde Jetta een gezellige borrel op haar werk met een aantal van haar allerliefste klanten. En vroeg ze Jules en Richard of ze er wat leuke muziek bij wilden maken. Maar het liefst wilde ze met iedereen lekker dansen, en ook dat is voor beide heren natuurlijk een verzoek waar ze graag aan voldeden. En zo vieren we samen een heerlijk feest!

Dirk 50 en Rosemarie 60

Dirk vierde zijn 40e verjaardag al met Rizotto en vroeg de mannen 10 jaar later om weer terug te komen naar het mooie Clinge in Zeeland. Hij vierde nu zijn 50e verjaardag, samen met zijn zus die dit jaar 60 werd. En uiteraard komen wij dan langs. Dirk stal zelf de show door de plek van zijn held Mick Jagger in te nemen tijdens Sympathy for the Devil. Voeg daar een heerlijke barbeque en een stralende lentezon aan toe en u begrijpt dat we samen een heerlijk feest hebben gevierd!

Aline en Albert 40 jaar samen

De Rotterdamse Aline en Albert zijn al 40 jaar samen. Reden genoeg voor een gezellig feest. En nog leuker als je daar lekker ouderwets op kunt ‘slijpen’. En zo vroeg Aline als verrassing voor haar Albert of Jules en Richard het prachtige nummer ‘Let it grow’ van Eric Clapton in een akoestisch jasje wilde uitvoeren. En zo ging de twee lovebirds even terug in de tijd…om vervolgens met alle andere aanwezigen lekker te dansen en swingen met een prachtige lentezon op de achtergrond!

Lindy 50

Lindy kende Rizotto al van drie huiskameroptredens in haar eigen woonkamer. En dus vroeg ze Thijs, Jules en Richard voor een semi-akoestische muzikale omlijsting van haar 50e verjaardag. Uiteraard speelden de mannen muziek van haar idool Bill Withers, maar ook nieuwe pareltjes van Coldplay, The Eagles en Ilse de Lange werden speciaal voor deze avond aan het repertoire toegevoegd.

Het 50/50 feest van Herman en Bas

Herman en Bas werden allebei 50 en dus was het tijd voor een heus 50/50-feest in het ene-oudste cafe van Tilburg: Bierings. Inderdaad, dat is hetzelfde cafe waar Rizotto in 2005 haar allereerste optreden gaf! Met meer dan 100 familieleden, buren, vrienden en bekenden maakten we er een mooi en muzikaal feest van. We hebben gezongen, gedanst en gelachen. En genoten van een spectaculair gastoptreden van Bas als Charly Watts en Herman als stand-in voor Mick Jagger!

Harrie 70

De Oisterwijkse Harrie werd 70 en organiseerde een gezellig feest met al zijn dierbaren. Rizotto verzorgde de muzikale omlijsting waarbij zelfs de voetjes van de vloer kwamen!

Expositie Gerrit Faber

Kunstenaar Gerrit Faber had een mooie expositie in de prachtige galerie Onderstroom in Amsterdam. Hij vroeg Jules en Richard om daar wat muzikale begeleiding bij te geven. Als opening speelden de mannen een aangepaste akoestische versie van Roxette’s The Look. Kunst en muziek bleek een heerlijke combinatie!

Kampvuuroptreden zonder kampvuur

Een zwoele zomeravond in augustus. Een prachtige natuurcamping De Hoevens in Alphen (NB). Drie enthousiaste muzikanten en veel ontspannen campinggasten. Samen genoeg mooie ingredienten voor een leuk kampvuuroptreden. Alleen was er op last van de brandweer geen kampvuur. En zo verzorgde Rizotto haar eerste kampvuuroptreden zonder kampvuur. Mocht u wel een vuurtje willen aansteken, dan brengen wij desgewenst ook een brandblusser mee 😉

Bruiloft Nicole & Dirk

Op een prachtige zonnige meidag trouwden Nicole en Dirk. In de tuin van Villa de Vier Jaargetijden verzorgden Jules en Richard namens Rizotto een akoestische set romantische muziek, inclusief een gastoptreden van de Schotse Jacqueline.

Het dak eraf in Oisterwijk

Voor de tweede keer in 3 maanden mocht Rizotto optreden in het gezelligste cafe van Oisterwijk: Bij Ons. Tijdens de eerste warme lentedag zorgen de in Oisterwijk geboren Joseph en Thijs samen met bijna-Oisterwijkers Cees, Jules en Richard voor een energiek optreden voor alle bezoekers aan het leuke cafe aan de Lind. Vast tot ziens!

Huiskameroptreden Dolph &
Lindy

Voor de derde keer verzorgden Cees, Jules en Richard een heerlijk huiskamerconcert bij Dolph & Lindy. De bezoekers zongen zelf uit volle borst mee met de klassiekers uit het Rizotto-repertoire, maar werden ook getrakteerd op een heuse muzikale pub-quiz en vele andere muzikale verrassingen, waaronder een mash-up van Zombie naar Het is een nacht. Graag tot volgend jaar!

Rizotto in Lunch & Borrelcafé Bij Ons

“Rizotto maakte het helemaal waar. Het dak ging eraf. Een talrijk publiek, zowel jong als oud, was getuige van een flitsend optreden van Rizotto waarbij met name de nederlandstalige nummers uit volle borst werden meegezongen. Daarnaast was het bandje in staat om met prachtige nummers van de Rolling Stones de positieve aandacht van het publiek vast te houden. Onze Oisterwijkse Joseph Kosters op de drums speelde een spetterende thuiswedstrijd. Prachtig.Een kortom een lekkkere muzikale middag en zeker voor herhaling vatbaar”. Een prachtig citaat over ons optreden in Oisterwijk op Jazzy Swing Collection.

100e optreden Rizotto

Twee gebeurtenissen vielen samen…zanger Richard werd 40 en wilde dat graag met zijn band vieren. En dat optreden bleek Rizotto’s 100e gig 😉 In de middag speelden Jules, Cees en Richard een semi-akoestische set, om in de avond samen met Coen, Thijs en Joseph ouderwets te vlammen!

A musical state of mind

Rizotto verzorgde in mei 2017 een spetterend optreden tijdens een internationale conferentie van EEE-trainers in Much, Duitsland. Onder het motto ‘A Musical State of Mind’ liet Rizotto de vrolijke en enthousiaste trainers meedansen en zingen op een internationaal aangepaste setlist. Het oerbrabantse polonaise-principe bleek gelukkig voor alle nationaliteiten makkelijk toepasbaar 😉

Huiskameroptreden Dolph

Drie jaar geleden vroeg Dolph Rizotto ook al eens voor een huiskameroptreden. Op een heerlijke zaterdagavond voor kerst kwamen we dit jaar weer terug, uiteraard met een geheel vernieuwd repertoire. Alle gasten kwamen in opperbeste stemming, en zongen prachtig mee!

Covering the Summer in Extase

Op een warme zomeravond in augustus dook Rizotto het oeroude en gezellige Cafe Extase in Tilburg in voor het eerste optreden van het nieuwe seizoen. Inclusief het gitaardebuut van Richard: ‘You can’t always get what you want’. Graag tot het volgende optreden!

Ben is 60!

Ben kende Rizotto nog van een optreden bij zijn tennisvereniging. Toen hij 60 werd, aarzelde hij geen moment en vroeg de mannen om zijn verjaardag muzikaal op te luisteren. Dat doet Rizotto uiteraard graag, inclusief een bewerkte versie van Kom van dat dak af. Daar zingen we dan natuurlijk: Ben die is 60, om vervolgens met elkaar gezellig te dansen en Ben een prachtfeest te geven!

Verbeeten Challenge 2016

Inmiddels mag Rizotto zich de heuse ‘huisband’ van de Verbeeten Challenge noemen. Ook dit jaar speelde Rizotto weer tijdens het grootste benefiet van Tilburg in de strijd tegen kanker. De fietsers, wandelaars en andere enthousiastelingen haalden ruim 37.000 euro op voor het goede doel, dat is weer meer dan vorig jaar! Een prachtprestatie van vele helden die Rizotto graag in het muzikale zonnetje zet!

Tennisfeest RTV Quirijn

Recreatieve Tennisvereniging Quirijn organiseerde op de eerste echte warme lentedag van 2016 een gezellig toernooi om geld in te zamelen voor het goede doel. De harde werkers kregen een muzikale beloning van de heren van Rizotto. De vermoeide tennisvoetjes gingen gewoon weer heerlijk van de vloer, en de kelen brulden alle meezingers tot verder buiten de Centaurusweg mee. Op het slot vroeg de uitbater of we nog eens terug wilden komen…de volgende keer bent u ook van harte welkom!

Rizottofeest: 10 jaar Rizotto

Op 19 november 2005 vond het eerste optreden van Rizotto plaats in Cafe Bierings in Tilburg. Die avond was bedoeld als een eenmalig optreden ‘voor de leuk’. Dat liep volledig uit de hand…en tien jaar en bijna 100 optredens later bestaat Rizotto nog steeds! Tijd dus om ons 10-jarig jubileum te vieren in hetzelfde cafe waar het allemaal begon. Met dank aan al onze vrienden, familieleden en kennissen die er samen met ons een prachtjubileum van hebben gemaakt!

2Bike4Alzheimer

2Bike4Alzheimer is een non-stop 24 uurs estafette sponsor tandemtocht van 400 km door Nederland ten behoeve van onderzoek naar dementie en alzheimer. Bij de gezellige stempelpost in Den Bosch stond Rizotto klaar om de fietsers een warm muzikaal ontvangst te geven. En na het nuttigen van een gezonde maaltijd zwaaide Rizotto de fietsers ook weer uit in de nacht. Uiteraard hadden wij ons repertoire speciaal aangepast voor de fietsers: ze gingen Oerend Hard, waren echte Riders On The Storm en deden alles met Bloed, Zweet en Tranen. Een heerlijke avond!

Verbeeten Challenge 2015

Voor de tweede keer zorgde Rizotto voor een vrolijk en energiek muzikaal onthaal van alle helden tijdens de Verbeeten Challenge. Het doel? Aandacht vragen voor Instituut Verbeeten, hét topklinische medische centrum voor de behandeling van kanker. De opbrengst? Meer dan 33.000 euro voor het goede doel!

Afvalrace Dongen

180 dagen lang hadden vele Dongenaars zich in het bloed, zweet en tranen gewerkt om af te vallen en zich een gezonde levensstijl aan te meten. Tijdens het Grote Finish Gala van deze Afvalrace zorgde Rizotto voor de muzikale omlijsting van een inspirerende avond in de Cammeleur in Dongen.

Brabantse Nacht bij Piet Plezier

Een schitterende traditie in Oisterwijk: De Brabantse Nacht. Een avond vol sfeer en gezelligheid, middenin een bosrijke omgeving. Rizotto gaf een optreden weg vol energie en gezellige meezingers. Naar verluidt kon Guus Meeuwis zelfs in Tilburg het publiek ‘Brabant’ horen meezingen met de mannen van Rizotto.

Bruiloft Eva & Coen
Eva en Coen kenden Rizotto via vrienden en vroegen de mannen op hun huwelijksfeest op te luisteren met een sfeervol en vooral feestelijk optreden. En zo speelde Rizotto in het prachtige Ketelhuis in Eindhoven drie sets vol meezingers en -swingers, om de avond af te sluiten met een liefdevol ‘Hey Jude’ met alle vrienden en familie in een grote cirkel om het bruidspaar.

Verbeeten Challenge
De Verbeeten Challenge vond plaats op zaterdag 12 april in Tilburg. Om geld op te halen voor het Verbeeten Instituut fietsten, wandelden en liepen honderden sportieve deelnemers bijna 25000 euro bij elkaar voor het goede doel. Rizotto verzorgde met hart en ziel een muzikaal welkom voor al deze helden!

Pop-up optreden Cafe Extase
Zomaar een zondagavond in maart. Het befaamde Cafe Extase in hartje Tilburg is het decor van een heerlijk avondje Rizotto. Een spontaan ‘pop-up’-optreden zonder pretenties en met heel veel lol. ‘Gewoon lekker speulen’ zeggen ze dan in Tilburg. En dat deden we! Komen we de volgende keer bij u?

Feest Elly & Jan
Elly en Jan zijn 25 jaar getrouwd en wilden een prachtig feest in hun eigen Valkenswaard. Ze hadden via-via van Rizotto gehoord en namen al vroeg contact met de mannen op. Samen maakten we er een heerlijk feest van. Het prachtige ‘Als de liefde niet bestond’ was het startsein van een onvergetelijk feest, waarbij tot laat in de avond de voetjes ook van de grond gingen. Op naar de volgende 25 jaar!

Huiskameroptreden Alfred
Alfred vertrekt voor een half jaar naar het verre Taiwan en wilde een gezellige avond met al zijn dierbaren. Rizotto verzorgde in afgeslankte samenstelling voor een klein en sfeervol huiskameroptreden. Co Kroon maakte hierbij zijn debuut als gitarist – onze ‘eigen’ Jules deed muzikale inspiratie op in Parijs. En om de roots van Alfred nog extra te benadrukken, speelde Co en Richard een heuse akoestische versie van ‘Oerend Hard’, inclusief bijbehorend accent 😉

Feest Jos & Monique
Monique en Jos uit het Brabantse Heesch wilden hun 25-jarig huwelijksfeest groots vieren met al hun familie, vrienden en relaties. En dus nodigden ze Rizotto uit voor een heerlijk avondje swingen. Samen met DJ Jon maakte de band er een prachtig festijn van in Partycentrum ’t Tunneke.

Benefietavond Syin
De Tilburgse ondernemer Sandra Franken is al jaren trouw Rizottofan en aarzelde geen moment toen ze voor een benefietavond voor het Nepalese Kindertehuis Syin muzikale omlijsting zocht. Rizotto’s zanger praatte ook nog eens de veiling aan elkaar, die ruim 1900 euro binnenhaalde voor het prachtige doel, waarna de gasten gezellig konden napraten en dansen op Rizotto’s muziek.

Feest Bea & Olof
Bea en Olof zijn 25 getrouwd en dat is een prachtige gebeurtenis! In het pittoreske Strijbeek, vlakbij de Belgische grens, nodigden ze daarom al hun vrienden en familieleden uit voor een heerlijke avond met lekker eten, drinken…en Rizotto! Tot in de vroege uurtjes maakten de mannen van Rizotto er een dansbaar feest van, en kregen zelfs Olof zover dat hij op zijn knieeen een aubade bracht aan zijn Bea. Doen we over 25 jaar weer!

Netwerkevent the Lodge
Tijdens een inspirerende netwerkbijeenkomst van Netwerk Midden-Brabant verzorgde Rizotto een gezellig akoestisch optreden om de netwerkers naast de nodige zakelijke inspiratie ook muzikaal te laten genieten. De gitaarkoffer van onze gitarist stond open voor donaties, die werden geschonken aan het prachtige Nepalese Kindertehuis Syin. Met de opbrengsten van dit optreden kan het kindertehuis nog meer onderdak en scholing bieden. Een aangenaam en nuttig optreden dus, of om het maar eens in managementtermen uit te drukken: een klassieke win-win-situatie!

Huiskameroptreden Dolph & Lindy
Rizotto viert graag een feestje, en gaat ook graag nieuwe experimenten aan. En zo kwamen we op een mooie decemberavond op bezoek bij Dolph & Lindy en zo’n 20 vrienden, buren en familieleden. Niet vanwege een verjaardag, een bruiloft of andere gelegenheid, maar gewoon omdat het leuk en gezellig is om samen te zijn en naar muziek te luisteren. Rizotto verzorgde een kleinschalig en akoestisch optreden, inclusief een unieke uitgeklede uitvoering van ‘Basket Case’ van Green Day. En zo wordt zelfs punk nog gezellig 😉

Verjaardag Anne
Anne vierde haar 30e verjaardag in een gezellige kroeg in Tilburg. In een intieme setting kwam Rizotto voor een klein en gezellig verrassingsoptreden, dat natuurlijk ouderwets de pan uit swong. Of is het swingde?

Niets om ’t lijf
Tijdens een gezellig feest van naturistenvereniging Hertogstad in Rosmalen verzorgde Rizotto een spetterend optreden voor zo’n 200 internationale gasten. Rizotto kwam met Nederlandstalig, Engels, Duits en zelfs Franse muziek op de proppen. Een bezoeker twitterde spontaan: ‘Uitsluitend positieve reacties hier bij #hertogstad over optreden @RiZottoband. Ik zou zeggen: boek die gasten!’. Volgt u zijn advies vooral op 😉

Rizottofeest 2012
Op 2 juni vond het 6e Rizottofeest plaats. Tijdens een enerverende avond namen we afscheid van Rizotto-sterren Mark van Ostaijen en Peer Meesters, en presenteerden we toetsenist Ralph Kolen en drummer Joseph Kosters aan ons publiek. En uiteraard brachten we een obade aan onze groupie Nienke Positivo, aan wiens heerlijke leven in januari van dit jaar helaas een einde kwam. Haar motto, ‘vier het leven’, hebben we op deze avond samen met al onze vrienden en familieleden mogen ervaren. Graag tot Rizotto!

Concert Alpe d’HuTilbo
Tijdens de Alpe d’Huzes 2012 gaat het team Alpe d’HuTilbo zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez op om geld in te zamelen voor het goede doel. Om hen volledig klaar te stomen voor deze uitdaging, nodigde het team al hun sponsors, vrienden en bekenden uit voor een gezellige avond. Rizotto verzorgde de muzikale omlijsting en sloot de avond af met een luidkeels meegezongen ‘Bloed Zweet en Tranen’. En nu…de berg op!

Benefietconcert Lef voor Kids
Marleen en Robyn vertrekken in de zomer van 2012 naar Curacao om hun geweldige project ‘Lef voor Kids’ te gaan uitvoeren. Om geld in te zamelen, organiseerden ze in het altijd gezellige cafe De Lollipop in Tilburg een drukbezochte benefietavond. En uiteraard was Rizotto ook van de partij!

Olga is 60!
Olga zag Rizotto al eens tijdens de bruiloft van haar zoon Rutger in Vierhouten, en besloot de mannen weer naar de Veluwe te halen voor haar 60e verjaardag. Samen met onze gitarist Jules de Wijs opende Olga heel moedig zelf de avond met een prachtig ‘Voor haar’ van Frans Halsema, om vervolgens de microfoon over te dragen aan Rizotto, die er samen met alle gasten een vrolijk en onvergetelijk feest van maakten.

Feest Bas & Judith
Bas en Judith zijn al jaren gelukkig samen en vonden het tijd voor een feestje. Gewoon, om het leven te vieren. Geen huwelijksplannen, geen kinderen in de maak – maar gewoon een mooi feest met heel veel vrienden en familieleden. En ze vroegen de mannen van Rizotto om het feest muzikaal te begeleiden. En zo werd er tot in de late uurtjes vrolijk gedanst en meegezongen met Rizotto.

Personeelsfeest gemeente Vught
Na een jaar hard werken kregen de personeelsleden van de gemeente Vught een mooie dag aangeboden in de Efteling. En wat is er dan mooier om, na een dag zwieren en zweven in alle attracties en een heerlijke maaltijd, de avond dansend af te sluiten met de muziek van Rizotto? De tafels gingen aan de kant, en de aanwezige gasten vermaakten zich opperbest. Op naar een mooi nieuw jaar!

Bruiloft Troely & Michael
Michael en Troely gaven elkaar op vrijdag 11 november 2011 het ja-woord! Rizotto was erbij en verzorgde in feestlocatie De Olde Schop in Giesbeek een spetterend optreden voor het bruidspaar en al hun gasten. Speciaal op het verzoek van het bruidspaar studeerde Rizotto ook Guus Meeuwis’ prachtige single ‘Ik ook van jou’ in, en maakte dit samen met een dansend echtpaar tot een schitterende openingsdans.

Nienke Positivo
Op 15 januari 2012 kwam een eind aan een prachtig leven. Nienke Positivo is 32 jaar geworden. Ze was een van Rizotto’s allereerste groupies. Klik hier om het verhaal van Nienke te lezen. Op 22 oktober 2011 gaf Nienke een groot feest voor al haar familieleden, vrienden en bekenden. En toen Rizotto daar lucht van kreeg, besloten we haar te verrassen met een verrassingsoptreden. En zo vierden meer dan 100 vrienden, familieleden en andere bekenden samen met Nienke een schitterend feest in cafe Het Raadhuis in Berkel-Enschot.

Bruiloft Tineke & Aart
Tineke en Aart zagen Rizotto al eens eerder spelen en vroeg de band om hun bruiloftsfeest muzikaal op te luisteren. Samen met 120 gasten maakte Rizotto er een geweldig feest van! Achteraf ontvingen we deze reactie: “Wij willen jullie enorm bedanken voor de geweldige feestavond tijdens onze bruiloft op vrijdag 3 juni 2011 in Boode! Hoewel het erg warm was in de zaal, lukte het jullie om er een super feest van te maken. Samen met onze gasten hebben wij enorm genoten van jullie muziek! Erg verrassend en mooi waren de nummers welke jullie speciaal voor ons hebben gezongen.”

Tunnelplekkers
Carnavalsvereniging de Tunnelplekkers vroeg Rizotto hun 44-jarig jubileum op te vrolijken met een mooi optreden! En dat doen de mannen van Rizotto graag. Uiteraard inclusief het unieke ‘Hey Boerke’, maar ook het bekende Rizotto-werk bracht alle voetjes van de vloer!

Optreden Cafe de Plaats
Het Tilburgse Cafe de Plaats heeft iedere zondagavond een band te gast. En deze keer was de eer aan Rizotto! Een mooie avond vol bekende swingers, meezingers en ouderwetse rockers maakten er een mooie avond uit van!

Gala D’Artagnan
Vlak voor kerst wilde vereniging D’Artagnan haar leden verrassen op een prachtig gala…en Rizotto verzorgde een spetterend verrassingsoptreden van een uur! De strikjes van de gasten gingen los en de dansvloer vulde zich snel op het muzikale spel van Rizotto.

Tappage Festival
Tijdens het Tappage Festival in Roosendaal gaf Rizotto act de presence in de gezellige kroeg ‘De Raatskelder’ aan de markt. Meer dan 200 cafebezoekers zongen en dansten met Rizotto mee tot in de vroege uurtjes…

Bruiloft Tamara en Jasper
De schitterende zaal Entrepot in Tilburg was het decor voor de bruiloft van Tamara en Jasper. Rizotto verzorgde de muzikale ondersteuning en zorgde voor een swingend feest, inclusief gastoptredens van enkele vrienden van het bruidspaar!

Aad is zestig!
Aad had nog nooit zijn verjaardag gevierd. Tot hij 60 werd, en Rizotto vroeg of ze de boel op stelten wilden zetten. En dat doet Rizotto graag! De gasten genoten dansend en swingend van veel muziekplezier, en Aad nam halverwege zelf de microfoon ter hand…

Bruiloft Barbara en Rutger
Barbara en Rutger wilden een groots feest, en vroegen Rizotto om de boel op stelten te zetten…en dat doen ze graag! Met veel verrassingen, gastoptredens van vrienden en natuurlijk veel muzikale energie maakte Rizotto hun reputatie als volwaardige bruilofts- en feestband wederom waar!

Bruiloft Tessa en Jurriaan
Tessa en Jurriaan kenden Rizotto al van eerdere optredens en vroegen de mannen voor hun huwelijksfeest. En dus spetterde Rizotto op een zomerse avond in Vlaardingen het dak van de feestzaal! En als klap op de vuurpijl bracht Rizotto een muzikale oubade aan dit prachtige bruidspaar, die direct van de dansvloer op huwelijksreis gingen.

Bedrijfsfeest EcoKetelService
Het Tilburgse EcoKetelService, marktleider in ketelverhuur, vroeg Rizotto om hun prachtige seminar in de Hermitage in Amsterdam semi-akoestisch op te fleuren. En dus trok Rizotto zijn mooiste jasje aan, en bracht een ingetogen maar toch vrolijke ode aan alle aanwezige congresgangers.

Elke en Geert samen 80!
Een fruitschuur was omgebouwd tot feestzaal, waar Elke en Geert hun ‘samen 80’-feest vierden. Rizotto mocht de muzikale omlijsting verzorgen. En dat zullen ze zich in Zeeland nog lang heugen…

Ottenhome in de zon
Voor de vierde keer verzorgde Rizotto een spetterend optreden in Ottenhome. Een heerlijk zonnetje, leuke muziek en goed gezelschap, wat wil een mens nog meer?

Peter 35
Peter werd 35 en kreeg Rizotto aangeboden van zijn zus Annemiek. Peter trommelde vervolgens 150 vrienden bij elkaar en samen met Rizotto vierden zij een muzikaal feest inclusief een oerbrabantse polonaise!

Netwerkevent DOOR
Aan de Loosdrechtse Plassen speelde Rizotto een kleurrijke set muziek tijdens een relaxte zondagmiddagevenement van DOOR. Een middag ontspannen en genieten met muziek!

Bruiloft Francis en Cees
Rizotto’s eigen Cees van den Hout trad in het huwelijksbootje met Francis. Een dag om nooit te vergeten. Rizotto verzorgde een akoestische set in het gemeentehuis en liet het bruidspaar en al hun gasten dansen op de vrolijke en energieke muziek waar nog lang van werd nagenoten!

Cafe de Gouden Leeuw
Rizotto was uitgenodigd om het muzikale jaar in Cafe de Gouden Leeuw te openen. Als eerste in een reeks coverbands liet Rizotto zijn visitekaartje achter met een strakke set muziek, de nodige humor en een prachtig geluid dat zowel voor als achter de bar werd gewaardeerd!

Kinderfeest
Rizotto heeft bruiloften, verjaardagsfeesten, jubilea en kroegoptredens verzorgd, maar nog nooit een kinderfeestje. Dankzij onze eigen Mark van Ostaijen werd ook dat een groot succes, en dansten niet alleen de kinderen, maar ook hun ouders op de klanken van Rizotto’s kindvriendelijke liedjes!

Happy Sunday Ottenhome
De ijsschotsen dreven in de Loosdrechtse plassen, maar dat weerhield Rizotto er niet van een heerlijke muziekmiddag aan het water te begeleiden in het prachtige Ottenhome. Kinderen en hun ouders genoten van een ontspannen set vol meezingers en bekende klanken van Rizotto.

Integer bedrijfsfeest
Het is bijna kerst, het jaar zit erop en de mannen en vrouwen van Integer kregen een surprise-optreden aangeboden van hun directie. Gezelligheid troef in Rizotto’s eigen kerstsfeer!

Het vijfde Rizottofeest
Rizotto vierde in november 2009 haar eerste lustrum met een spetterend optreden in de prachtige zaal Entrepot in Tilburg. Meer dan 150 gasten kozen daar het 50e liedje…maar gingen vooral samen met Rizotto op in de liefde voor Muziek!

Jasper afgestudeerd Geodesie
Het duurde 9 jaar en 50 weken…maar toen was Jasper geodesist! Rizotto verzorgde een prachtoptreden met teksten op maat, swingende muziek en natuurlijk veel dansplezier!

Kermis Blok10
Rookgordijnen, een lasershow, maar bovenal de muziek van Rizotto maakte de kermis in Horst tot een onvergetelijke ervaring!

Bruiloft Peer en Marcelle
Een dubbeloptreden bij het sprookjesachtige huwelijk van Peer en Marcelle. Drie akoestische nummers tijdens de plechtigheid, en drie volle sets in een prachtige feesttuin in Berlicum!

Gala Rechtenfaculteit UvT
Meer dan 150 personeelsleden van de Rechtenfaculteit genoten van het heerlijke eten en drinken…en gingen daarna samen met Rizotto op in de muzikale passie die de Villa zich nog lang zal heugen…

Philip on the Rocks
Vrijdagavond in augustus: een gezellige kroegavond in Cafe Philip, midden in Tilburg. En Rizotto knalde de avond weer ouderwets ‘On The Rocks’!

Dorien is dokter!
Dorien is geslaagd en mag zich basisarts noemen na een aantal jaren hard werken in Maastricht. En onder een zwoele sterrenhemel danste zij en haar vrienden en familie samen met Rizotto een heerlijke toekomst tegemoet!

Bas twee keer twintig!
Bas Buys is al jaren Rizottofan en vroeg ons zijn veertigste verjaardag op te vrolijken! En dus trilde Alblasserdam op zijn vesting, en gingen de gasten in Brabantse polonaise over de Drechtse Polder!

Bruiloft Sandra en Andreas
De prachtige Oranjerie Elswout was het decor voor een bruisend feest rond een gelukkig bruidspaar. Sandra en Andreas genoten samen hun familie en vrienden van Rizotto’s energie: strakke muziek, teksten op maat, improvisaties en bovenal heel veel lol en passie!

Dirk is 40!
Hij wilde het eerst niet weten, maar 40 is toch een prachtige leeftijd om samen met familie en vrienden te vieren. Rizotto zette de feesttent om in een ware poptempel die Zeeland zich nog lang zou heugen…

Willem II Jaarfeest
Het was een pittig jaar voor Willem II. Maar met bloed, zweet en tranen heeft de club zich heldhaftig weten te handhaven op het hoogste niveau. En samen met Rizotto hebben spelers, staf en supporters op een fantastische manier het jaar feestelijk kunnen afsluiten.

ROC Debateam
Zo’n 15 leerlingen van het ROC hebben een jaar hard gewerkt aan hun debatvaardigheden en werden tijdens de diploma-uitreiking in het zonnetje gezet door Rizotto…met Pieter van Beurden op de piano!

Bruiloft Sepp en Willeke
Hoevelaken was het decor van een feestelijk en romantisch feest van kersverse echtgenoten Sepp en Willeke. De bruid greep zelf ook naar de microfoon en bracht net als Rizotto de zaal in opperbeste feeststemming!

D’Artagnan Gala
Een gala in stijl. Prachtige kostuums, heerlijk eten. En Rizotto bracht het geheel uiteraard in een goede swing!

Lidy is 60!
Je verjaardag vieren is leuk, maar je verjaardag vieren op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam met Rizotto en al je dierbaren is geweldig! Lidy koos voor het laatste, en beleefde een topverjaardag!

DOOR Gala
Een jaar hard werken eindigt natuurlijk met een prachtig gala. De medewerkers en partners van DOOR konden na een heerlijk diner het jaar dansend afsluiten onder muzikale begeleiding van Rizotto!

Erik is dertig!
Erik de Heer zal nooit meer vergeten dat hij 30 is geworden! In Amsterdam vierde hij met zijn vrienden en Rizotto een vrolijk feest, dat bol zat met muzikale verrassingen die iedereen in beweging brachten…

Inner Circle Party
Intieme dineravond voor 35 genodigden in de sfeervolle Chapel Studio werd begeleid door een ingetogen en buitengewoon kleurrijk optreden van Rizotto…unplugged!

Rizotto Feest 2008
1 november 2008 speelde Rizotto cafe Het Vaticaan in de gezellige Tilburgse binnenstad helemaal plat! Bezoekers konden genieten van het nieuwe repertoire, en zongen en dansten vrolijk mee tijdens het vierde Rizottofeest. Komt u volgend jaar weer?

Rizotto unplugged
De verjaardag van onze eigen Peer Meesters kreeg een prachtige set van Rizotto’s grootste hits…in een unplugged jasje!

Goirkehuis Reunited
Een zwoele nazomeravond in september vormde het decor voor een heerlijk optreden van Rizotto tijdens een reunie van het roemruchte Goirkehuis. En het bracht Rizotto zelfs haar eerste gouden plaat!

Tilburgs Studenten Festival
Rizotto gaf act de presence op het prachtige Tilburgse Studenten Festival. Tijdens de talkshow ‘Tilburg draait door’ brachten ze akoestische nummers naar voren, en na afloop ging ouderwets het dak eraf!

Bedrijfsfeest Klip Engineering BV
Samen met een heuse rodeostier verzorgde Rizotto het entertainment voor de medewerkers van Klip tijdens hun jaarlijkse bedrijfsfeest. En met zoveel muzikale energie kan iedere Klipper er weer een jaar vol tegenaan!

Neptunus High Five!
Een prachtig zonnetje, een spannende honkbalwedstrijd en een optreden van Rizotto…een prachtige combinatie in Rotterdam!

Bruiloft Gerard & Jeff
Rizotto gaf tijdens het huwelijksfeest van Gerard en Jeff weer act de presence met een knallende feestset, inclusief een heerlijke set nederlandse meezingers die tot ver buiten Moordrecht meegezongen werden…

Bruiloft Judith en Peter & Cristel en John
12.5 jaar geleden gaven Judith & Peter en Cristel en John elkaar het ja-woord. En dat moest gevierd worden! Alle bruiloftsgasten van toen waren er weer bij, en genoten van een onvervalst stukje nostalgie met Rizotto, inclusief een speciaal voor deze avond bewerkte versie van ‘Schijn een lichie op mij’ van Drukwerk!

Stuivesantplein
Op het jaarlijkse buurtfeest op het gezellige Stuivesantplein gingen Krezip en Stevie Ann Rizotto al eens voor. En als Rizotto zo blijft spelen, gaan ze die bands vast nog eens achterna…

The Naked Truth, part II
Het tweede ‘Campingflight to Hart van Brabant’ was weer een knallend succes!
Rizotto speelde het dak van de sterrenhemel af voor de bezoekers van de prachtige camping ‘Hart van Brabant’.

The Sky is the limit!
Tijdens de voetbalwedstrijd Willem II – FC Groningen knalde Rizotto na afloop van de wedstrijd het stadiondak eraf met een weergaloos optreden in de Sky-box. Diverse klassiekers passeerden de revue, en het verlies van de voetballers uit Tilburg werd snel vergeten door de muziek van Rizotto!

Jubileum Weekendschool
Tijdens het tienjarig jubileum van de Weekendschool verzorgde Rizotto een enerverend optreden voor personeel en relaties. Het feestthema ‘Helden’ kreeg die avond een nieuwe betekenis door de unieke heldenperformance van de heren van Rizotto!

Rizottofeest
Het derde Rizotto-feest, in november 2007 was een groots succes! Honderden fans zagen Rizotto een spetterende verjaardagsshow geven, inclusief een exclusief optreden met niemand minder dan Sinterklaas!

Brussel
RiZotto gaat internationaal! Het eerste optreden in het buitenland en dat in het hart van Europa! In Brussel speelde Rizotto een knalset van een uur. Het internationale publiek kon genieten van uniek Engelstalig en Vlaams commentaar van de zangers, vrolijke Belgische biertjes en uiteraard de sprankelende muzikale omlijsting van de muzikanten van Rizotto.

Bedrijfsfeest Topa
Onze eigen Cees van den Hout vierde samen met zijn collega’s een groots bedrijfsfeest bij TOPA in Lelystad. Rizotto verzorgde hier een energieke performance waar nog lang over werd nagesproken…

Studenten Steden Kampioenschap
Tijdens het door TSAV Parcival en AV Attila georganiseerd Studenten Steden Kampioenschap (SSK) streden teams uit verschillende studentensteden om de titel ‘Beste studentenstad van Nederland’. Rizotto verzorgde na afloop een swingend optreden om de feestvreugde te verhogen voor deze atletiek studenten uit heel Nederland!

Bruiloft Roy en Femke
Nadat Roy de Ron en Femke Gadema elkaar het ja-woord gaven, verzorgde Rizotto een knallend optreden om hun huwelijk muzikaal te omlijsten. Pieter van Beurden was deze avond toetsenist. Het optreden was inclusief compleet voor het bruidspaar geschreven teksten, een uniek optreden met de bruidegom en uiteraard een onvervalste polonaise als toegift!

Introductie TIK
Tijdens de Tilburgse Introductie week(TIK) van de Universiteit van Tilburg verzorgde RiZotto twee maal een waanzinnig optreden tijdens de Nachten van Pendragon voor honderden aankomende studenten in Tilburg. In het Sportcentrum van de Universiteit ging twee nachten achter elkaar het dak eraf! Onze stand-in drummer Joseph Kosters verzorgde de percussie en het publiek kon swingen tot ze erbij neervielen…welkom in Tilburg en welkom bij Rizotto!

Neptunus
Eind juni 2007 trad Rizotto op in het grootste honkbalstadion van Europa! Tijdens een DOOR-Businnessclubevent verzorgde Rizotto een knaller voor de fans van Neptunus, die daarvoor ook al waren getrakteerd op een spannende honkbalwedstrijd.

The Naked Truth
The Naked Truth! Rizotto gaf een bruisend optreden op het terrein van nudistenvereniging Hart van Brabant in Tilburg! In no-time stond de hele camping te swingen, te dansen en te zingen! Muzikale vreugde zoals Rizotto dat graag creeert! Neem een kijkje op YouTube voor een indruk…met kleren aan!

Salon Arnon
In het heerlijke cafe Paradox in Tilburg gaf Rizotto act de presence tijdens de Salon Arnon van de Universiteit van Tilburg. Het aanwezige publiek zag hoe een lezing van Willem Witteveen zomaar kan omslaan in een kafkiaans optreden van de mannen van Rizotto, die zelfs de meest verbeten filosofen aanzetten tot het meezingen van klassiekers uit het covergenre!

Examenstunt
Het eerste echte optreden buiten de stadsgrenzen van Tilburg! Tijdens de examenstunt van het Maurick College in Vught verzorgde Rizotto een spetterend en swingend optreden voor een groep uitgelaten scholieren!

Oranje Rock
Oranje Rock! Een swingend optreden op Koninginnedag in cafe Bij De Lange in Udenhout op 30 april 2007.

PIOT-voetbaltoernooi
Het grootste optreden van Rizotto tot dusver was tijdens het PIOT-voetbaltoernooi in Tilburg in mei 2007. Voor meer dan 300 uitzinnige studenten speelde Rizotto onvervalste meezingers, stevige rockers en heerlijke ballades. Daarnaast was er medewerking van een muzikaal vrouwendispuut, twee prachtige Suzanne’s en een vijftal liefhebbende Hazes-fans. Een topper!

Goede Doel
Het klapstuk van het jaar 2006: Wederom in volledige bezetting, met vanwege de tijd van het jaar een ultieme uitsmijter met ‘Sinterklaas’ van het Goede Doel.

Het grootse Rizotto-feest
Al na twee keer een traditie: het grootste Rizotto-feest, dit jaar in het prachtige pand van Plato in de St. Josephstraat in Tilburg.

Studievereniging Efact
Op een borrel van studievereniging Efact speelde Rizotto voor het eerst in zijn nieuwe bezetting met Cees van den Hout een optreden om nooit te vergeten! Wie kwam er die avond niet van het dak af?

Universiteit van Tilburg
Tijdens een culturele avond op het sportcentrum van de Universiteit van Tilburg speelde Rizotto, toen nog als “De Risotto’s” met wederom Renato op de bas, wederom het dak eraf! De zang werd deze avond eenmalig mede verzorgd door Marianne Brevaart.

Chapel Studio
Rizotto trad op in de meest religieuze poptempel van Nederland. De prachtige Chapel Studio van componist Maarten Hartveldt was het decor van een verbluffend geluid tijdens een Netwerkevent.

Eerste optreden Rizotto
Het eerste optreden van Rizotto was tijdens het 28e verjaardsdagsfeest op 19 november 2005 van oprichter Richard Engelfriet in cafe Bierings, Tilburg. De basgitarist heette toen Renato Giuseppin.

One Comment

Trackbacks

  1. Zaterdag 12 oktober: het 8e Rizottofeest | Rizotto

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: