Spring naar inhoud

Gastenboek

Lees hieronder de reacties van onze opdrachtgevers!

Alzheimer Nederland Afdeling Regio ‘s-Hertogenbosch
Het optreden van Coverband Rizotto zorgde voor een prima sfeer op de stempelpost Koning Willem 1 College in ’s-Hertogenbosch. Veel fietsers hadden zelfs nog energie over om op de oergezellige muziek van jullie band te swingen. Een filmpje op Facebook met de roep “kom vlug naar Den Bosch” geeft aan hoe leuk men het er vond. De deelnemende teams vonden de stempelpost in Den Bosch ook de gezelligste.
We waren heel blij met jullie muziek. Dank jullie wel voor jullie spontane en belangeloze medewerking!

Coen en Eva Dolmans
Op 28-05-2014 zijn we getrouwd en heeft Rizotto de muziek voor ons feest verzorgd. Wat hebben we genoten van een heerlijke feestavond! Het nummer voor onze openingsdans was prachtig. Daarna volgde er vanalles, pop/ rock en Nederlandstalig. Jullie speelden daarbij erg goed in op de sfeer van het moment. Er is gedanst, gesprongen en en is zelfs een polonaise door de zaal gegaan waar iedereen aan mee deed. De dansvloer is geen seconde leeg geweest.

Ook in de voorbereiding was het contact erg fijn. We zijn bij een repetitie wezen kijken en konden toen al moeilijk stil blijven staan. Ook hebben we een aantal keer via de telefoon en email contact gehad. Ook dat was super. Jullie gaven tips en advies voor het feest en de stukjes. We wisten meteen dat het goed zat en konden daardoor onbezorgd genieten.

Rizotto… Super bedankt!

Aschwin Geerts, voorzitter bestuur Verbeeten Challenge
Beste Rizotto leden, ik wil jullie namens het bestuur hartelijk bedanken voor jullie bijdragen. Jullie hebben de dag kleur en gevoel gegeven. Goede muziek en juiste sfeer; dat maakt de dag af. Velen deden mee omdat zij het doen voor een ander. Een dierbare die het gevecht heeft verloren of nu aan het strijden is tegen kanker. Zij die ons lief zijn zaten achter op een bagage drager, in een rugtas, onder een pet en in onze gedachten. Zelfs deden er deelnemers mee die nu kanker hebben. Wij zijn heel trots op het resultaat. Immers, wij hebben 24.604 euro opgehaald. Dat is door ons allen (bestuur, vrijwilligers, sponsors, deelnemer, supporters) als een groot team neergezet. Ik kan jullie zeggen: dit is nog maar het begin; wij zijn nog lang niet klaar. Ook Rizotto heeft deze dag een bijzondere invulling gegeven: ZEER BEDANKT! Jullie weten dat onze ambitie hoog is en wij hopen op weer een volgend top event op 11 april 2015.

Elly en Jan
Hallo Rizotto,

We genieten nog na van het prachtige feest: jullie sfeervolle muziek en persoonlijke noot van Ralph. Jong en oud hebben genoten van jullie enthousiasme. Vele reacties: waar dans je nog op ‘n feest? Met Rizotto!!!
Wat ‘n sfeermakers zijn jullie!

Monique & Jos
We hebben gisteren een top-avond gehad, mede namens jullie optreden met de band Rizotto. Echt super, dus vanuit deze kant nog hartelijk bedankt daarvoor!

Stichting Syin
Een Top avond met Rizotto
Na de muzikale akoestische ondersteuning bij het netwerkevent the Lodge, was op 22 juni Rizotto wederom de gangmaker en kartrekker voor een Night out with sYin. Enthousiast, mooi en inspelend op het publiek weet deze band iedereen in de goede stemming te brengen. Een optreden van Rizotto brengt sfeer, gezelligheid en vooral muziek op een avond.

Waanzinnig hoe alle bandleden zich dit jaar inzetten voor onze kinderen in Nepal. Naast het akoestische optreden, de Night out with sYin geven ze ook nog eens belangeloos een huiskamerconcert. Geweldig hoe muziek zo kan verbinden en verschil kan maken. Ontzettend veel dank voor jullie inzet, plezier en medewerking, mede namens onze 30 kinderen in Nepal!

Het bestuur van sYin: Ruud Snoek, Bart Kessels, Heleen Holtkuile en Sandra Franken

Bea en Olof
Mede dank zij Rizotto is ons 25 jarig huwelijksfeest een spetterend succes geweest! De inzet en persoonlijke noot die jullie er aan gaven maakten met de heerlijke muziek het feest helemaal af.

Olga
Hallo Rizotto-heren! Wat hebben we genoten van ons feest. Jullie waren geweldige sfeermakers. Iedereen uit zijn dak echt heerlijk als je 60 wordt. Bedankt ook voor de begeleiding van Jules bij mijn lied. Heel erg bedankt. Hopelijk tot een volgend feest! Groetjes Olga

Judith en Bas
Hallo Rizotto!

We hebben een super top feest met jullie beleefd. Dankzij jullie knallende optreden zijn we nu NOG aan het nagenieten! Dank jullie wel, liefs Judith en Bas

Denise en Frank de Vries

Dag Richard, dag beste Rizotto-ers,
We zijn, vijf dagen na jullie verrassingsoptreden voor onze zieke Nienke, aan het nagenieten van jullie fantastische verrassingsoptreden bij het Feest op het Leven, dat zij voor haar vrienden gaf. Meer dan 120 gasten heben met volle teugen genoten van jullie. Van de muziek, van de betrokkenheid.

De binnenkomst van/voor Nienke was groots, jullie muziekkeuze geweldig goed en vooral de Cirkel van Liefde een prachtig slot van een bij vlagen emotionele maar zonder twijfel onuitwisbare avond.

Veel, heel veel dank voor jullie betrokkenheid. Het is de muzikale rand van de Cirkel van Liefde en Genegenheid die jullie Nienke en ook Jikke, Marjet, Math, Jaap, Denise en mijzelf hebben meegegeven, waardoor we ons gesterkt en gesteund voelen. Daar gaan we nog heel veel moed uit putten!!

Aart & Tineke

Beste band-leden van RiZotto,

Wij willen jullie enorm bedanken voor de geweldige feestavond tijdens onze bruiloft op vrijdag 3 juni in Boode!!!! Hoewel het erg warm was in de zaal, lukte het jullie om er een super feest van te maken. Samen met onze gasten hebben wij enorm genoten van jullie muziek! Erg verrassend en mooi waren de nummers welke jullie speciaal voor ons hebben gezongen.

Vet bedankt voor jullie optreden!!!!!!!!!!!!!!!!

Liefs, Aart & Tineke
Ps. Als je een leuke band op je bruiloft wilt: RIZOTTO maakt er een feest van!!!!!!

Tessa & Jurriaan

Rizotto: Richard, Cees, Joost, Jules, Mark en Peer !!!

Hartelijk bedankt voor jullie geweldige, energieke en enthousiaste bijdrage aan onze bruiloft, op 4 juni in Vlaardingen! Mede dankzij jullie is het echt de mooiste dag van onze levens geweest (tot nu toe dan).

Het was warm maar door jullie muziek wer het echt heet! De eigen teksten voor ons en onze ceremoniemeesteres waren bijzonder. Het einde van de avond hadden we niet van te voren zo kunnen bedenken. ‘Brabant’ van Guus is voor ons al bijzonder maar zoals jullie deze vertaalde met alle gasten erbij…. ! Er is wat afgetraand en niet alleen door ons…

Echt geweldig… Dank, dank, dank…!! We hopen dat we nog een keer een feestje met jullie mogen bouwen.

Groeten, Tessa & Jurriaan

Rutger en Barbara

Hallo Rizotto!

Wij zijn vanmorgen weer teruggekomen van een heerlijke huwelijksreis, en hebben lekker nagenoten van een geniaal feest op 5 juni. Het was een knalfuif met jullie, bedankt!

Liefs Rutger en Barbara

Natasja Leijser

Beste Rizotto-heren!

Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan onze geslaagde klantenbijeenkomst in de Hermitage. Jullie hebben de borrel extra gezellig gemaakt!

Natasja Leijser

Cateels

Wij hebben genoten van het megasuper geweldige concert dat jullie gegeven hebben inclusief de gasten die maar vragen en wie was die geweldige band en van waar komen die?
Dus nogmaals bedankt !!!!!

Vele lieve groeten aan iedereen

MC Soeg

Lieve mannen van Rizotto,
Afgelopen vrijdag was de bruiloft van Tess en Jur een groot succes, mede dankzij jullie optreden. Jullie hebben super gespeeld en ondanks de warmte de nodige gasten op de dansvloer gekregen. Ik was helemaal blij verrast door jullie liedje voor MC Soeg, heerlijk!

Nogmaals heel erg bedankt!
Lieve groeten, Mirjam

Francis van den Hout

Hallo Lieve Rizotto

Mede dankzij jullie werd onze trouwdag een onvergetelijke dag. Namens al onze gasten bedankt voor dit hele gezellige en spetterende optreden. Jullie zijn in een woord GEWELDIG .

Dikke knuffel van Cees en Francis.

%d bloggers liken dit: